LA MEVA AVENTURA DE LA ROUTE 66 (JUNY 2013)

ROUTE 66 000

Aquesta aquarel•la pretén reflectir el que per mi va ser un viatge de quinze dies en solitari damunt d'una Harley, que em va permetre travessar Estats Units des de Chicago fins a Los Ángeles, conèixer personatges i paratges singulars i gaudir de la seva hospitalitat.

Desprès de la meva tornada molts amics i coneguts s'han interessat per aspectes relacionats amb la Route 66; uns per curiositat, altres perquè estan planificant dur-la a terme en un futur, així doncs, he decidit penjar-la a la meva Web i deixar-la a l'abast de tothom.

Tercera diada de “LA PLAÇA DELS ARTISTES DE VALLS”

El passat diumenge, dia 6 (diada de reis) ens varem tornar a trobar a La Plaça del Oli. El dematí va ser solejat i amb una temperatura molt agradable, mes pròpia de la primavera que dels primers dies de gener. En total érem dotze artistes/expositors i l’afluència de públic no va ser molt nombrosa perquè , qui mes qui menys tenia algun fill o net que aquell dia tenia un munt de regals per obrir, provar o posar en marxa. El mati va ser molt de confraternitat i, fins i tot, algun dels expositors van aprofitar-ho per donar els regals que els reis li havien deixat a casa seva per als seus nets

Colors de la India

En aquests moments estic treballant amb una col·lecció de 40 acuarel-les que s’anomenarà “COLORS DE LA INDIA”. El meu objectiu es recollir els llocs, personatges i singularitats d’aquell país tan especial en el que vaig estar aquest estiu passat.

Segona diada de “LA PLAÇA DELS ARTISTES DE VALLS”

El dematí del diumenge passat, dia 2, va ser d’un temps fresquet però plàcid i solejat. La afluència de públic molt mes nombrosa que el mes passat i podem dir que la major part del mati la plaça feia goix per l’animació i l’ambient que es respirava. El mes important potser es que la “química” entre artistes i públic va començar a desencadenar-se i es va materialitzar amb un acceptable nombre de compres.

Vam rebre també la visita de diferents artistes de l’Alt Camp i altres zones, interessats pel nostre mercat, lo que ens fa preveure que el primer diumenge de Gener (Que caurà amb el dia de Reis) pot ser un dia molt lluït.

Primera diada de "LA PLAÇA DELS ARTISTES DE VALLS"

El dia 4 de Novembre varem tenir la primera diada de LA PLAÇA DELS ARTISTES DE VALLS a la Plaça del oli. De les deu fins a les dos de la tarda ens ho vam passar la mar de be malgrat les corregudes a que ens van obligar les improvisacions del primer dia. L’assistència d’artistes no va estar malament, si considerem que en total érem tretze, dels que vuit som membres del Grup de Nadal d’Artistes Vallencs i quatre de fora vila. La afluència de públic va ser moderada perquè el dia va ser gris i durant tot el mati va anar fen algun que altre ramet. Així i tot vam fer petar la xerrada, es va fer negoci i varem gaudir dels excel·lents entrepans i cafetons del Jordi. El proper 2 de Desembre i tots el primers diumenges de mes, repetirem el “MERCADET” fins al Juny del any vinent.

 

 

Página 1 de 2